Apicultors Ecològics Associats


Vaya al Contenido

Menu Principal:


Presentació

Qui som


Apicultors Ecològics Associats es va crear l'any 2010 amb la finalitat d'impulsar l'apicultura ecològica a Catalunya, tot aplegant un grup d'apicultors, abellaires i amants del món de les abelles en general, sensibles a una manera de gestionar les abelles diferent.

L'Apicultura Ecològica està regulada per la Unió Europea i estableix directrius de treball amb la finalitat d'obtenir uns productes sans i lliures de qualsevol residu químic. A més, aquestes pràctiques milloren notablement la qualitat d vida de les nostres abelles.

La certificació ecològica a Catalunya s'obté a través del CCPAE, que n'és l'òrgan regulador. Qualsevol productor el pot obtenir de forma individual i en tots els seus productes pot utilitzar el segell europeu que dóna garantia als consumidors.

Des de la nostra associació totes les activitats van encaminades a aprendre, millorar tant el maneig, control de malalties, aprofitament recursos botànics, comercialització dels productes apícoles, com el promoure a base de tallers, cursos i conferències l'apicultura ecològica en general.

La nostra seu social està al poble de -Baix Llobregat- cada any organitzem la nostra assemblea general. Les diverses jornades tècniques i altres activitats es van fent per tota la geografia catalana, obertes i gratuïtes a tots els apicultors de Catalunya i públic en general.www.aea.cat | aea.cat@gmail.com

Regreso al contenido | Regreso al menu principal