Anàlisi sensorial de mels

Esteu aquí

Resum

19/10/2018 - 09:00
14/12/2018 - 14:00
EAF Santa Coloma de Farners
Formació (cursos, jornades, ...)
Més informació

Informació detallada

Presentació i Objectius
Des de l’any 2013, L’Escola Agrària i Forestal de Santa Coloma de Farners entrena tan a apicultors com a altres persones interessades en l’anàlisi sensorial de mels. D’aquesta manera s’han pogut establir paràmetres organolèptics per identificar els diferents tipus de mels monoflorals de Catalunya i, a l’hora, formar persones que puguin donar consells i actuar de jurat en concursos d’aquest producte alimentari.

Enguany, com a novetat, el curs inclou visites a un centre de recerca i a una empresa de referència en el sector. Fet que amplia els col·laboradors del curs, permet obtenir el punt de vista d’investigadors i comercials, i realitzar sessions de tast fora de l’escola. L’objectiu final és contribuir a crear una cultura de valoració de les mels perquè els consumidors puguin apreciar-ne les diferències, identificar-les i valorar-les millor.

Professorat
Ma Dolors Guàrdia, investigadora de l’IRTA de Monells.
Sandra Garcés, especialista en tast de mels, postdoctorada a la Universitat de Tromsø.
M. Àngels Boixadera, apicultora i especialista en tast de mels.
Miquel Gil, tècnic de la Cooperativa Apícola del Perelló.
Miquel Alemany, de Mels Alemany.

Informació
Lloc: EAF Santa Coloma de Farners
Calendari: Divendres 19, 26 d’octubre, 16 de novembre i 14 de desembre
Horari: 9:00 a 17:00 h.

Inscripció cliqueu aquí


Twitter