Que fem

Esteu aquí

 1. T'ajudem a donar-te d'alta com apicultor ecològic certificat CCPAE.
 2. Distrubuïm en exclusiva als nostres socis cera ecològica certificada.
 3. Et tramitem l'assegurança apícola, a un preu competitiu i sense cap subvenció.
 4. Servei veterinari d'abelles (Rafa Blanc), que t'assessora i ajuda a controlar les malalties de les abelles en qualsevol moment de l'any.
 5. Gestionem la distribució a preu de cost i sense cap comissió medicaments autoritzats pel CCPAE anti-varroa destructor.
 6. Gestionem els residus veterinaris, recollint i reciclant a empresa autoritzada.
 7. Préstec de material apícola als socis sense cost (marcador de caixes, fonedora de cera, olla per mantenir cera calenta i estampadora refrigerada de cera)
 8. Assesorament legal i de maneig. Davant de qualsevol dubte o problema, ja sigui a nivel legal (treure's el certificat CCPAE, legalitzar l'apiari, ...) o de maneig podeu fer arribar les vostres consultes i se us donarà una resposta tan ràpid com puguem.
 9. Donem informació permanentment sobre normatives i actualitat i interès en el camp de l'apicultura ecològica.
  [No donem info sobre ajuts públics ja que de moment tampoc els gestionem]
 10. Organitzem activitats sobre apicultura ecològica (Conferències, Jornades tècniques, Cursos, Tallers, etc.)
 11. Tota la informació que ens arriba, ja sigui a través d'altres socis/associacions, les fem arribar a tots els socis; ja siguin jornades, cursos, informació tècnica, concursos, etc
 12. Xarxa social entre els socis a través de Facebook i Twitter.
 13. Venda de les mels dels nostres socis certificats CCPAE a la Fira d'Apicultura i Mel Ecològica de Catalunya que l'AEA organitza cada any el mes de setembre.
 14. Serveis exclusius al nostre web: publicació d'anuncis, fòrum de discussió, visibilitat de la vostra explotació al web, ...