Botànica apícola

Esteu aquí

Resum

29/04/2020 - 09:00
30/05/2020 - 19:00
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Formació (cursos, jornades, ...)

Informació detallada

Dins la formació apícola que s’ha anat desenvolupant a l’escola al llarg dels anys, l’estudi de la flora d’interès apícola ha tingut un paper important però sempre integrat en altres cursos, com per exemple d’iniciació a l’apicultura, el maneig apícola o la qualitat del producte. Pensem que aquest tema esdevé cada cop més important per a l’apicultor i per a la producció. Per aquest motiu, iniciem aquest nou curs de botànica apícola.

Conèixer la flora i les floracions, la seva distribució temporal i geogràfica, el seu interès com a font de nèctar i/o pol·len i altres qüestions relacionades amb la botànica sempre ha estat de vital importància per a una correcta gestió de l’explotació apícola, i amb el canvi climàtic encara més. Tampoc podem oblidar que aquest coneixement també ens permet conèixer i tipificar els productes apícoles: mel, pol·len i pròpolis.

Oferim aquest curs per intentar donar resposta a les necessitats de formació dels professionals que volen augmentar les possibilitats i capacitats de la flora apícola a l’hora de triar assentaments fixes o rutes de transhumància però també, i especialment, als joves que s’incorporen a l’apicultura i altres persones interessades en conèixer el funcionament de les comunitats vegetals des del punt de vista de la pol·linització.

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat o click here to download the PDF file.

Descarrega't el document

Twitter