I Concurs “Millor mel dels socis del AEA”

Esteu aquí

Missatge d'error

Notice: unserialize(): Error at offset 23 of 26 bytes in variable_initialize() (line 1189 of /dades/www/altres/prod/aea.cat/includes/bootstrap.inc).

Resum

18/09/2022 - 10:30
18/09/2022 - 14:00
AEA
Notícies, Activitats i fires

Informació detallada

Bases del concurs

1) Poden participar totes les persones apicultores que siguin sòcis/-es del AEA.

2) Una mostra de mel a concursar constarà d’un pot de 500gr (model ref. A370 estàndard), amb tapa daurada, sense cap emblema o senyal identificativa. Cada participant haurà d’entregar de cada mostra que porti dos pots de 0 ́5Kg. amb la mateixa mel, un per a concursar i l ́altre per l ́exposició de mels concursants. Només s’admetrà per persona una mostra de mel per modalitat. Una mateixa persona pot optar al concurs en les dues modalitats.

3) L’entrega i recepció de les mostres es pot fer via correu ordinari o bé presencialment el mateix dia de la Fira de la mel ecològica del Brull.
Les mostres es poden enviar a la següent adreça:
Apicultors Ecològics Associats
Plaça de l’Ajuntament, s/n, 08559 El Brull,

El mateix dia de la fira es recepcionaran les participacions fins les 10:30h
Un cop rebuda la mostra, es designarà internament un número que serà desconegut per la persona concursant i que serà la única referència del jurat.

4) Amb cada mostra a concursar cal fer entrega també d’un sobre. A l’exterior, ha d’indicar:
1. Modalitat: MEL MONOFLORAL/ MEL MULTIFLORAL
2. Època de recol·lecció
3. Municipi i comarca
4. REGA
A l’interior del sobre cal indicar el nom de la persona participant.

5) Els premis seran adjudicats per un jurat integrat per diversos membres que s’anunciaran oportunament. La composició del jurat es farà pública el mateix dia de la fira, 18 de setembre.
El jurat té la potestat de realitzar un anàlisi pol·línic de les mels finalistes. Qualsevol eventualitat no prevista a les bases serà resolta pel jurat.
Els primer i segon premi serà un trofeu realitzat per l’artista Mireia Magre i un diploma acreditatiu. Els tercer premi seran un diploma acreditatiu.

6) El lliurament dels premis tindrà lloc el 18 de setembre a les 12.30h a mans de l’alcalde del Brull, i David Àlvarez, president del AEA.

7) Quedaran exclosos de la participació aquells que incompleixin alguna de les presents bases.

9) Es farà difusió dels premis a través dels mitjans de comunicació i és permetrà utilitzar la publicitat de promoció del premis assolits.

10) La participació al concurs suposa l’acceptació i compliment total d’aquestes bases.

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat o click here to download the PDF file.

Descarrega't el document

Twitter