Presentació i objectius
El consumidor final cada cop valora més la qualitat i la singularitat del producte que vol comprar. D’altra banda, el comerç de proximitat ha esdevingut una eina útil per apropar el coneixement que té l’apicultor sobre el producte al consumidor. Per això, és important que els productors puguin fer una bona definició de la seva mel i, també, aconseguir donar més valor al seu producte per la seva frescor i singularitat.
Aquest curs s’adreça a persones implicades en la producció i comercialització de la mel: productors, petits i mitjans envasadors, venedors, consumidors... Té per objectiu iniciar les persones participants en l’anàlisi de mels emprant tècniques precises i aparells senzills per arribar a determinar ràpidament la seva qualitat i origen botànic, i, també, poder emetre un dictamen o sol·licitar una analítica complementària concreta i interpretar-la.
Professorat
Antonio Gómez Pajuelo, biòleg de Consultores Apícolas.
Inscripció
https://goo.gl/forms/8G98ZZg6SZd2kiwk2