VII Fira de la Mel Ecològica + jornada tècnica

Esteu aquí

Resum

15/09/2019 - 09:30
15/09/2019 - 14:00
AEA
Formació (cursos, jornades, ...), Activitats i fires

Informació detallada

VII Fira de la Mel Ecològica

EL BRULL, diumenge 15 de setembre de 2019

Per gestionar amb eficàcia les nostres explotacions apícoles és primordial conèixer la flora que les envolta, saber amb detall en quin moment floreixen i què ens aporta cada espècie vegetal. Cal entendre com està influint el canvi climàtic en les floracions per  adaptar les nostres explotacions.

Tanmateix, hem d’aprendre a gestionar l’atac que la Vespa velutina produeix en aquelles zones on es troba ja instal·lada. A partir de l’agost comença la temporada crítica d’atac i produeix greus pèrdues en la producció de mel i debilita les arnes. Cal incorporar diverses pràctiques de maneig per tal de superar la pressió que la vespa exerceix sobre les nostres arnes.

9.30 h Inscripcions i lliurament de la documentació
10.00 h Presentació de la jornada
10.30 h Influència de la Vespa velutina en l’apicultura ecològica (Sr. Carles López Anaya, secretari d’Apicultors Gironins Associats.)
11.30 h Pausa
12.15 h Influència de la flora apícola en l’apicultura ecològica (Sr. Jaume Cambra Sánchez, Departament de Biologia Vegetal.)
14.00 h Cloenda de la jornada

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat o click here to download the PDF file.

Descarrega't el document

Twitter