XIV Jornada de la mel - dissabte 30 d’abril a Balaguer

Esteu aquí

Resum

30/04/2022 - 09:30
30/04/2022 - 13:45
Formació (cursos, jornades, ...), Activitats i fires

Informació detallada

Enguany es celebra la XIV Jornada de la mel, en el marc de la Fira Q de Balaguer, la Fira de la Qualitat, amb la col·laboració dels Apicultors Lleidatans Associats. L'apicultura té un interès creixent al nostre territori tant com activitat ramadera com pel seu benefici mediambiental i per a la salut humana.

Les ponències versaran sobre aspectes sanitaris de les abelles, concretament es presentarà un programa de vigilància i lluita contra la varroasi de les abelles i de la influència de les radiacions en la salut de les persones i de les abelles.

Programa
9.30 h Registre dels assistents
10.00 h Benvinguda i presentació de la jornada
Sr. Ferran de Noguera Betriu. Director dels Serveis Territorials del DACC a Lleida.
10.15 h Les radiacions naturals i les radiacions artificials. La seva influència en la salut de les persones i les abelles. 1a part Sr. Mariano Bueno Bosch. Expert en geobiologia, bioconstrucció i agricultura ecològica.
11.15 h Pausa
11.30 h Programa de vigilància i lluita contra la varroasi de les abelles Sr. Josetxo Rodríguez Barcena. Apicultor professional.
12.30 h Radiacions naturals i radiacions artificials. La seva influència en la salut de les persones i les abelles. 2a part Sr. Mariano Bueno Bosch. Expert en geobiologia, bioconstrucció i agricultura ecològica.
13.30 h Lliurament de premis del XIII Concurs “Reina de Mels”
13.45 h Cloenda de la jornada
Il·lm. Sr. Jordi Ignasi Vidal Giné. Alcalde de Balaguer.

 

Lloc de realització
Pavelló Firal (antiga INPACSA) 25600 Balaguer

Inscripcions

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat o click here to download the PDF file.

Descarrega't el document

Twitter