Qualitat de la mel i el seu control

Esteu aquí

Resum

19/02/2020 - 09:00
20/02/2020 - 18:00
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Formació (cursos, jornades, ...)

Informació detallada

El consumidor final cada cop valora més la qualitat i la singularitat del producte que vol comprar. D’altra banda, el comerç de proximitat ha esdevingut una eina útil per apropar el coneix ement que té l’apicultor sobre el producte al consumidor. Per això, és important que els productors puguin fer una bona definició de la seva mel i, també, aconseguir donar més valor al seu producte per la seva frescor i singularitat.

Aquest curs s’adreça a persones implicades en la producció i comercialització de la mel: productors, petits i mitjans envasadors, venedors, consumidors... Té per objectiu iniciar les persones participants en l’anàlisi de mels emprant tècniques precises i aparells senzills per arribar a determinar-ne ràpidament la qualitat i l’origen botànic, i, també, poder emetre un dic tamen o sol·licitar l’analítica complementària concreta i interpretar-la.

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat o click here to download the PDF file.

Descarrega't el document

Twitter