Tauler d'anuncis

Esteu aquí

Apicultura sostenible d’alta muntanya

L’activitat apícola en zones de muntanya està prenent interès en els darrers anys.

Els Pirineus constitueixen una oportunitat per obtenir mels, pròpolis, etc. diferenciats, que no es troben als circuits comercials habituals. Si a més tenen certificació ecològica, ens trobem al davant d’uns productes excel·lents, amb un valor afegit molt alt.

Images: 

Bones pràctiques en sanitat apícola

Presentació i objectius

Images: 

Preparació d’aliments per a les abelles

En un context de canvi climàtic, cada cop és més evident la necessitat d’ajudar a cobrir les necessitats nutricionals de les abelles, en diferents moments de l’any i del seu desenvolupament. Aquesta necessitat de suport puntual en la dieta de les abelles comporta que apicultors i tècnics han de saber avaluar aquestes necessitats en cada moment i conèixer les matèries primeres presents al mercat per a la preparació d’aquests aliments, així com conèixer el procediment de preparació i aplicació de les diferents pinsos.

Images: 

13è Curs d'apicultura ecològica # UB # 25/05 al 25/06

L’objectiu del curs és adquirir les tècniques i aprenentatges adequats per a desenvolupar l’apicultura ecològica, tant a nivell d’auto-consum, com professional.

Dirigit o graduats a: Apicultors, en Biologia, estudiants  Agrònoms, Ciències Ambientals, Veterinaris,  Forestals i públic en general.
NO es requereix cap títol  ni estudis previs per matricular-se.

Matrícula: 300 €
Títol:  Certificat Extensió Universitària.  Universitat de Barcelona.

Images: 

Qualitat de la mel i el seu control # 7 i 8 de març de 2019

Presentació i objectius
El consumidor final cada cop valora més la qualitat i la singularitat del producte que vol comprar. D’altra banda, el comerç de proximitat ha esdevingut una eina útil per apropar el coneixement que té l’apicultor sobre el producte al consumidor. Per això, és important que els productors puguin fer una bona definició de la seva mel i, també, aconseguir donar més valor al seu producte per la seva frescor i singularitat.

Images: 

Pàgines

Twitter