Tauler d'anuncis

Esteu aquí

VII Fira del Brull

Fira del Brull (19 de setembre)

Images: 

Jornada online varroosis

La jornada es realitzarà el dissabte 12 de desembre. Donada la situació actual la farem online i la durada aproximada serà de 10:00 a 13:00.

La idea és que uns quants experts ens exposin el seu mètode de control de la varroosis als seus apiaris i, a partir d'aquí, poder fer una mica de taula rodona / debat sobre mètodes de control, dubtes i experiències personals.

Els ponents de la jornada seràn:

Images: 

L’Apicultura ecològica, què ens aporta?

Quin paper juguen les abelles en l’equilibri dels nostres sistemes agrícoles? Per què la reducció dràstica de les poblacions d’abelles podria tenir un fort impacte en la producció agrícola? Totes aquestes preguntes i més es posaran damunt la taula i es debatran per entendre millor què ens aporta l’apicultura en general, i en concret, l’ecològica.

A més, la segona part de la Jornada constarà d’una sessió pràctica com a primer contacte amb aquest món.

Images: 

Apicultura ecològica

L'objectiu del curs és adquirir les tècniques i aprenentatges adequats per a desenvolupar l'apicultura ecològica, tant a nivell d'autoconsum com professional.

Programa resumit

Images: 

Avançat d’apicultura ecològica

Presentació i objectius
Aquest curs s’adreça a apicultors ja iniciats que volen millorar la capacitat productiva i la salut dels seves arnes, alhora que millorar la seva formació. Per assolir els resultats esperats cal un enfocament sistemàtic i l’aplicació de tècniques i coneixements pràctics.

Images: 

Pàgines

Twitter